Get your own Digital Clock

People :)

Thursday, November 17, 2011

So so ....

Please please please
....
...
..
.
i miss you
  
kbaikbaikbai XD

YOU ,

Guys dont you know dalam dunia nie ada 15 orang sekurang kurangnya sayang kita . ramai kan kan ? so takpayah laa kalau broken heart amek keputusan bunuh diri ataupun telan pil buat super heroin boleh . please be strong wahai kaum hawa =.= huarg what a boring day harinie :] izyan nak merepek dengan kawan kawan lah , baru cuti sehari rasa macam dah sebulan tuuu . dini , wawa , atikah , honeybee , sry , geng senget , atin amanina , iedas , dayini , 4st and amzar jyeahh amzar i miss you too :) eh jiwang pulak teng tengahari izyan nie =.=

This sunday getting darker , darker and darker . traning for karnival bola jaring dekat TATAR . cena nak dapat great hollyday nieeeee . fheyyy izyan ? okay best jugak dan bersyukur sangat sangat terpilih wakil state untuk tournament nie dekat melaka . wohoooos cuti cutis p melako laa seminggu nie =) baru nak bajets putih balik cik izyan oih melepassssss lagikk . i will do my best laa untuk my fav sport nie , insyallah :) sekurangnya terlepas jugak rindu nak main lagi lagi dan lagi baguih gak kalau tak dok tidoq tambah lemak jaa dekat rumah . thankyou thankyou :)

Butterfacey , i missy yous sos muchess . bila nak boleh berkungfu fighting dengan pakhg balik . awatlaa izyan baru rindu mereka sekarang nie , dekat sekolah selalu buli , kacau , kungfu fighty laaa alahai izyan dah rindu mereka =.=  mereka mereka izyan rindu mereka :)

LETS DANCE :)

MONALISA BY MBLAQ, dengaq lagu nie kaki tangan semua terus nak bergerak . awesome gila kot tarian dia . izyan nak ikut tapi ayam ayam jela lembs gila . partyparty JOMJOM :)

OCEAN NIGHT :)

 
 SALAM DAN SELAMAT SEJAHTERA you guys . post kali ini nak cerita pasai malam asrama sekolah menengah kebangsaan yanmg telah di  kemudikan oleh semua pelajar form 4 , alahamdullilah majlis berjalan dengan lancar dan dikatakan terbaik antara semua . berkat usaha , kungfu fighting pelajar pelajar f.4 semua majlis telah sempurna berjalan pada tarikh gila keramat 11/11/11 :)
Tema pada tahun ini adalah OCEAN . putih dan kebiruan sebagai tema . buat pertama kalinya dalam hidup izyan jadi hos secara informal bersama my sweetie *dini . oh man mana gelabah mula mula pegang microfone tuuu , terkelu lidah . tapi bila dah lama lama rasa macam majlis sendiri pulak sampai scrip yang buat pon takyah tengok dah pakai belasah jaa cakap thanks untuk semua yang memberi kepercayaan kepada dua dua monster nieeeeeeee =.= kami berjaya , hampa pon berjaya :)
Bukan itu sahaja , terimakasih jugak di ucapkan kepada semua yang terlibat dan menghadiri majlis malam ASMI pada tahun ini . jasa anda amatlah dikenang . kepada pemenang cabutan bertuah also diucapkan tahniah . weeeeee izyan and dini pon salah duoarang yang paling bertuah pada malam tuuu sebab dapat cabutan daripada pengetua sendiri . muaahahhaha kau ade ? =.=
Kenangan semua buzzz best gila tapi yang paling bangai adalah izyan menari . haha persembahan oleh semua f.4 dan terpaksa badan yang kayu ini ku bengkok bengkok kann . best best . boleh kuruih tuu syok . haha . sehari jaa dapat step teruih hebat kan budak budak niee
Tanhniah juga kepada presiden 2012 farhan rashidi dan penolonnya hasliana fitri ismail atas perlantikan jawatan baru . WHOA taksangka tahun depan dah takbir asrama . yang paling di nantikan oleh semua ialah orentasi 2012 . muahaha . jangan risau senior senior tahun depan semua mak ayam and bapak ayam yang berjiwa cartoon =.=
moga tahun 2012 membawa keberkatan dan more fun . jyeahhh :)
tema tema :)
separuh daripada rakan kerja :)
ketua warden , ayahanda tercinta cikgu jamaluddin :)
with my dini and queen of the night dania :)
with cik shuhusna :)
AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , F.4 :)

Happy old man daddy :)

Norhata bin haji shuib :P
Assalamualaikum everyone . 12/11/11 loving wishes for you ayah . on your special day may love and happiness be with you all the way HAPPY BIRTHDAY :)
so sorry post memang pendek and very ikhlas for my superhero 43th birthday :P