Get your own Digital Clock

People :)

Friday, October 28, 2011

I see me :)

HYE . i wrote this because it is exactly how i feel about me and myself . about growing up . i have to grow up fast these days . its like go from a child to a teen in less than a year . the reason i wrote it is because i wish to warn others dont let people make you afraid be who you want to be =.=


we all tend to hide our trueself from the outside world in order to be accepted . we are never sure what we want to share and what we want to hide . but as we accept it we become more comfortable with ourselves and with other people . we constanly run from our weaknesses hoping that they will soon go AWAY ! but i have faced mine and realize i am anything but perfect in the world of savages =.=

: i live true to myself +__________+
: i do not allow the opinions of others to have more importance that my own +_______+
: and i live my original life +_________+



being true yourself :)


byebye XOXO , izyanhata :)



Thursday, October 27, 2011

oh my oh :)

walawehhhhhh :)
eh eh oh hello . ibu ayah i want this , i want this and i want this . i want this this and this . okay bukan menipu tapi kisah benar : dah masuk 5 bulan takpakai hp . huargh . asyik rosak rosak dan hilang . okay takpayah pakai fone kan senang . berjanda laa izyan selama lebih 5 bulan tapi sekarang dah rasa keperluan fone tuu kembali setelah keluaran iphone 4s . waaaaaaa . meleleh air liur . taptaptap =.= bukan ibu taknak beli tap " kakak , kalau ada hp kerja bagi rosak jaa , ibu taktau apa masalahnya kann . so takpayah pakai fone pakai jaa tongkol kayu tuu kan senang " hmpppp . memang batul pun apa yang ibu cakap . bila ada masalah berderai hp mencium lantai . perkara biasa . dan suka campak fone p rata rata . contohnya jatuh bawah katil , dalam semak samun bilik , tertinggal dan bermacam macam badhabits izyan . kan dah berjanda . okay kali nie tekad kalau dapat iphone tuuu i akan jaga you baik baik sygg , i buat you mcm my daboo , my hubby and segalanya . janji takbuat perangai lama dah . okayokay . doakan izyan dapat iphonee tuu cepatcepat :) =.=


sebahagian fone yang telah hancuq di tangan izyan #sorrytaksengaja :
last punya fone izyan pakai sebelum berjanda , berkecai :)
same with this , hp for hariraya 2010 also berkecai tapi still function lagi :)
tahun 2009 punya cerita , kena curi also with my mp3 :)

TAKKISAH JANJI I dapat MY NEW ONE , kbai nak pecahkan tabung jom . setiap hp ada kenangan =.=

HEY tinggi :)

Hye peeps . i wish i wish i wish I WISH I WAS LITTLE BIT TALLER ! firstly , hampa perasan dak izyanhata nie sebenarnya rendah . who cares ? memang laa hampa takkisah . izyan kisah kott . 161 cm . tinggikah izyan ? memang taklaa kann . masalahnya bukan takbersyukur tapi jealous dengan ketinggian adik yang lebih banyak dah dari izyan . apa nieeeee jealousnya . dulu bukan main rendah siap kena pandang kalau nak tengok hang ummar hata , tapi sekrang hang yang tergelak tengok kakak pendek . hergh . kalau tinggi mesti nampak lebih handsome kann =.= oh jealousnya kat you olls yang tinggi tinggi tuu . secondly : 5 sebab kenapa izyanhata nie nak tinggi =)

1 : kalau tinggi boleh buli orang rendah kan , hampa takterfikir kaa =.=
2 : kalau tinggi mesti badan kuruih kankan , sebab seimbang . bila tinggi confem taknampak sangat gemukk
3 : kalau tinggi mesti senang nak jauhkan karier dalam netball , boleh jadi macam izyan syazana =.=
4 : kalau tinggi mesti hidup bahagia laaaa , senang cakap =.=
5 : lastly sebab jealous dengan ummar hata , sumpah jealous dia cepat tinggi =.=

Calcium ? okay petua gila gila punya dari orang orang tinggi "makan laa calcium izyan oi" . faveret tuh toksah dok kata apa , makan selalu jaa tingginya takjugak . grrrrr . "skeeping selalu laa sikit" . hah , niee agak malas sikit sebab banyak tenaga yang di perlukann tapi kekadang dok buat jugak . peluh dapat lahh . mana taksedih punnn kankan . misson imposible 2012 . nak capai tahap ketinggian dengan gagahnya . haha harap takgila lah mission nieeeee sebab bersungguh sungguh , muahaha :) 


one of my senior , izyan syazana . izyan farzana ponn nak tinggi macam dia jugakk :)


okay lompat , skills macam GD niee izyann:)

Alahai faris :)


okay rindunya :)
faris available here :)
with pakngah ummar :)
Oh hyeee . assalamualaikum :) i miss my faris so much . alahai faris , tadi wayan dok baca buku sejarah pastu tertidoq sampai ke US dah . kejap jaa bukak bukunya taksampai setengah punn dah puas tidoq . haha meluat paper luar musim coming soon :( then wayan mimpi faris . mimpi faris . bila faris nak balik kedah nieeeee . kalau balik boleh buli jaa selalu kankan wayan baik . nanti main big car again okay . comel imissyou:)

Monday, October 24, 2011

Now or never :)

YOU got the smile , that only heaven can make
i pray to god everyday that you keep that smile
you are my dream there's not a thing i wont do
thats you know that you always lovely :)
#by justin and chris brown . oh i love this song very much and i can listen to this song all day sambil menyanyi dengan suara yang paling merdu =.=
abaam this is for you.
......

....
...
...
..
.


whoa . thanks buttercup :)
this is my honneybee dia tadak kerja lalu menulis ini :)
hootshoots:)
twopeople BUTTERCUP AND BUTTERFACE :)


just call him jacob sebab dia terlalu perasan muka macam jacob black and badan tough macamtuu . ternyata tak tetapi ada jugak iras tuuu sikit sikit takbanyak . buruk perangai izyan hata menulis mcmniee . im so sorry sengaja merapu pasal buttercup and butterface harinie sebab rasa nak merapu . suka hati laa . okay berbahagia laa semua =.= haha memang takreti dan takperlu kott jiwang karats. byebye:)