Get your own Digital Clock

People :)

Friday, July 8, 2011

Boys over flowers fever

hey readers . im baaaaa-ckkkkk . assalammualaikum . setelah lama menghilang diri dengan kesibukkan sekolah , tetiba rasa 'mishimishi' nak tulih sesuatu kat sini . yeah . *tetiba pula rasa kekok tangan nie nak typee :) OK ! kita mulakan dengan cerita tersuperduper abad ini TARAAAAA  ' BOYS OVER FLOWERS' ! maybe dikatakan " ketinggalan zamanlaaa engkau" sebab cite nie dari tahun lepas lagi dok meletup-meletup macam bom sana sini tapi for me tak interesting langsung sebab laki-laki "ala jambu" yang berlakon . lagipunn tahun lepas busy-busy dengan pmr . study . study . study . cececehh . sehari 1 subject jaa study sebenarnya yang lagi 7 suma " study komik" . well . tengok result laa meletuppp jugak :) wekk
....
....

jandi and junpyoo :)
"BOYS OVER FLOWERS" ! apa yang ada sampai tertarik macam magnet ? aku start nengok cita nie bila cuti penggal first harituuuu . kebosanan yang teramat sangat menyebabkan aku tukar siaran dari 101 smpai 391 *kbs . Pannnnggggg , sampai jaa siaran DRAMA KOREAN . tupppp tuppp ternampak laaa sorang mamat handsome *junpyo dan minah comel *jandi . teruihhhhhhh minat

Aku pun start laaa follow cita tuuu . sebab memang bestlaaa *seee ! ketinggalan zamankannnn . ada 4 orang lelaki kacaks wei . ahah . melting . tapi yang paling hots junpyo laaa aka lee min hoo *he's mine tauu
dheii , handsome kannn :)

 cerita nie punn dah TAMAT . waaaa . selasa rituh ibu cakap *maciks-maciks punn layan kot :) takkisah laaa janji junpyoo :)

p/s : jangan lupa tgk oppa junpyo tauuu dalam cita city hunter and personal taste :)