Get your own Digital Clock

People :)

Friday, March 25, 2011

saya anda dann ada dia

  halu-halu suma .
testing ? testing 123 , akhirnya *hidup semula
sebernarnyaa harinie mood clear + baik coming . wahhh setelah selesai solat ini saya mishimishi utk tulih kat sini olehkerana saya merajuk dgn pakhata so saya tak outing today . hehe *merajuk2 gatai
saya lebih senang hati lg bila esok baru pakhata , makciknisah and my little two monsters nk dtg melawat *yayyy . sumpah rindu depa 

haaa , sebelum terlupa . thankyouu verymuch utk my new followers*terharu teruks . haha
anda mmg hangat laaa
tiba-tiba ? saya rasa macam takpercaya anda yg ++ hots follow . ehem
*thankyouu naa anda

anda ? saya rasa sedih gila sebab anda blocks di fb *im sorry , im sorry *klu ada buat salah
saya takpaham sebernarnya apa yg berlaku diantra kita nie adakah disebabkann DIA ?
DIA kahh yg telah menyebabkn kaum hawa ini kungfu2 fighting *geram
kita sepatutnya baik-baik sahaja dan saya RASA sebab lelakis tuu kita bargaduh
rasa macam takgunaa gila .
saya rasa sedih lagi bila dituduh itu ini sedangkan saya TAKBERSALAH dan orang yg menuduh tuu pakai hentam sahaja apa yg dia nak cakap*kuanghajak gila
saya ? masih kanak-kanak kecil yg takmauu duk kena belenggu dgn masalah2 bodoh nii*takguna
lagipunn masing2 tahu laa bila youu'll da berchintann i da stop berhubung or whatever dgn dia OK!
saya punn pandai fikir laa walaupun masih kanak2 . TAKTERHINGINN aih kacau kayu balak orang 
maruah kena jaga laa kann , nii tak pakai tuduh2 jaa mcm haram lg *nahhh . haish
takmungkin laaa bunga cari kumbang , kumbang yg cari bunga tp balik2 saya yg kena*bersabar jaaa
anda ? saya rasa takguna kita duk bergaduh sana sini or apa2 sebab DIA ,
dia dukk happy apa suma kita duk bersedih ++ sakit hati *jemu gila
saya taksuka DIA ?
saya tertuduh disebabkan DIA ?
dann kita bergaduh disebabkn DIA ?
anda ? im sorry , im sorry . im sorry *seikhlas mungkinn nii ,chek takmau benda yg lepas kita dukk kenang *haiyak mami jarumm pulaa interpremm 
sekali terkena TUHAN akan balas 100x ganda dekat DIA!
kalau anda masih lg dgn dia ? semoga berbahagiaa laa nuhh * sentiasa mendoakann yg terbaik laa
>nobody perfect lgpunn<
saya punn takmarah kat sesiapa buat masa skrg kecuali dini sebab tinggal saya soreng2*imy sygg
jahat gila tinggai aku soreng2-
dan sekarang saya dgn dunia saya yg full with family and friends*blink2
hidup baru , dunia baru ,*ttgu hp baru . haha
jum sama2 kita berubah kepada yg terbaruu . wahhhh-




untuk anda : tudia jgn dok lawa sgt naa*chek jealous . haha
untuk dia : jgn mengkhianati kaum hawa , kami hanya insan biasa *eceh ustazah yeyen kononnyaa . zzzzz

dats all utk harinie *puass
haha . nanti saya tulih lagi . tettttttttt
byess *love adindamanananohaa