Get your own Digital Clock

People :)

Saturday, February 5, 2011

goodbyess :(

yayyaya , hari yg agak malas buat aku apabila nk check in hostel suda ptg nie 
haiyak ! malaih gila tp terpaksa balik jugaa , spt biasa mgemas semua brg klgkapan macik yg nk bawa balikk
haish , tp samapai skrg aku still on9 dan terasa malas , malas dan pemaih nk balik 
huuu , 2weeks more baru nk menaip balik . yeah betapa rindunyaa nanti 
nashreen pula takdakk suda start hrinieh . haish . kesedihan mula melampau dan tak trgambar
paling sediih aku xdapat tgk da blues malam nie 
arghh , mgharapknn terbaik mlm nie dorg main setelah abg torres join team , wuhuuu
gtg , aku hnya bbrapa jam lagi utk mgedik dgn family 
yayaa , see u nanti :):)
olehkerana da blues nk bertarung malam nie aku letak suma wana biruu ,

: mr right :)

We come to love not by finding a perfect person
but by learning to see an imperfect person perfectly

you and i

you are the first thing i think about when i WAKE up,
thankyouu ALLAH for send him to me ,
berusaha mnjadi manusia yg lebih baik :)

HURT

THEY say I'm strong ,
I never fear anything ,
but no one knows that ,
when someone hurts me .
i seldom show the tears .
I'll just lock my door ,
die on my bed and silently ,
 I CRY...

Friday, February 4, 2011

HEAR ME NOW:)

Thaaaks a lot bcause abeskn masa korg suma utk baca all da things about me yg agak mrepek . again , THANKYOUU . lets check out . just call me yeyen . actually my nami izyan farzana bt norhata . im already 16 years old . tp xrasa sebesar manapunn . feelin that im still a little child.. WHOA , prasan muda , why not ? hee . a student from SMKibrahim . DOB 15 april 1995 . just a simple person tend to make the best of everthing . yaa hidup dalam one happy big family . mysuperhero NORHATA hj shuib , mymumioo HANISAH bidin a person after my own heart and my two little monkey UMMAR hata and RHAISA hata . yg terserlah kedegilan mereka . BILA KEGANASAN AKAN BERLAKU ? bebai aku akn berlaku bila perlu shaja . marah betui bila ada yg xreti nk hormat perasan . yaa , manusia ada masa kita sedih , ada masa kita hantu , ada masa juga utk melawak paa suma prangai brgantung kepada keadaan . hormat is the important one . mulut potpetpotpet jaa tp sory to say kalau org yg aku xkenai , aku xknn tegur laaa . belagakknn aku , belagak lagii korg sapa sruh xdtg tegur . huhh . erkk , walaupunn aku sehandsome nie tapi hati kecil jaa . mudah mnangeh . ponden lebih kuren laaa . suka berdiam diri jika ada masalah . jiwang ? not bad laaa . jarang2 . love ? sign of love 2 merata tp jual mahal aku lebih pnting and cinta xpayah di carilaaa wahai prempuan ia akn datng sendiri bila masanya . jdilah yg terbaik utk mndapat yg lebih terbaik>ibu ckp< haaa , aku xmcm sstengah prempuan laen yg senang kluar dating , depa pnya boyfiee dtg rumah laa , keluar tnpa parents apa suma lahh . nonono . izyan nie laen byakk . parents aku sporting abeh tp ada certain part nie mereka betoi2 overprotative ank dara depa nie . sometime rimass jaa . PERLUKAH bercinta ? ikut suka laa . anak dara weyy , cara ank dara lahh . semuanya yg aku nak insyaalah dpat tp kena jaga muka ibu and ayah dari buat bnda2 yg xelok pa suma laaa . bukanlaa baik mana sgt punn diri nie skdar merepek biar jadi pnjg cerita aku , tp restu parents tue pleng pntg bila ckp "IZYAN NO" yaa sbgai ank aku hormat kputusan mrekaa . betoi ? melawan juga kkdg aku . setiap kputusan mreka tue ada byk kebaikkn utk aku . pesanan demi pesanan . byk sgt smpai terlupa n ada yg buat2 lupa . Next , rumah kedua aku adalah , HOSTEL . yeah walaupunn ank ibu>homesick jaa keja aku nie atau manja atau sumanya berkenaan dgn anak mak<tp terpaksa utk berbuat demikian . aku xkisah punn sbnarnya nk kena CHOP ank manja . do i care ? lgpunn xkcu hidup sapa2 knn kt sana aku dikelilingi oeh ramai monster2 SHUMIL , whee . tersenyum jaa aku bila depa suma ada . kawan2 penting nahh . haaa , masyarakat paling semak ? bilaa ada kes pompuan telan pil sbb aku . hahahha . dasat gila pompuan tue . xfikir mak ayah kt rumah . ish2 . wlupunn masih kanak2 aku lebih berfikiran jauh kdpan . nope ! utk hg si prmpuan gilaa ? kembali ke jalannn benar . gilaa mmg gilaa . huuhuu . kesabaran perlu ada sbgai seorang manusia biasa . "PACIK" too selalu kasi nsihat apa suma kt aku , thengs ILUVEYOUU , FOR NOW , sincerely i have nothin in my head that i would like to do just cocentrated on my studies , struggle for my spm nextyear and wanna life to the fullest . dats all letih2 menaip , thengskiuss :)

Wednesday, February 2, 2011

HEYY SHOPAHOlic ,



jumm shopping !!

p/s : korg selalu beli apa haa time shopping slalunyaa laa ??

Di Mana Kan Kucari Ganti MTV

kerelaannyaa

dalam kenangan :):)
Nash , takecare . dimana knn kuu cari ganti serupa dgnmuu :( kat sana jgn buat benda2 pelik mcm selalu hg buat dekat sini nahh , malu2 < jadi budak nerd sebaik mungkin oke . jgn lupa sapa yg selalu smackdown hg . hee . ANAK YG SOLEHAH  ANAK YG MENURUTI PERINTAH KEDUA IBU BAPA , itulaa hg :)

Adikkuu  
Azil , goodbyess . takecare . pasca 2010 paling best , sukarelawan pa suma . tgther we care . jgn penah lupa kt akuu nah , kalau lupaa siap aku kerja inn :):)


my syggs :)

 Farah , selamat jalan . kepergian hg ke SERI PUTERI akan kami knang . jadi strong bila kena bule taw . hee
TAKECARE . ingat 3a3 , puan SOON :):)

FIKRII , sory gamba hg aku taw p mana . dya larii . sory2 . slmat jalan romeo ke ALAMSYAH . Wahh . jadi gentleman , kuat and gagah taw kt sana . Jgn dk p menari stacy satgi abeh depa pgsann . INGAT , klu kena buli jerit pnggil kami:):)


              MALAM ASMI 2011 pastiknn hgpa dtg riuhknn . kami tunggu :)


goodbyess FIKRI , AZIL , DZUL n SYAQIB

WAKA - waka for da last time:(

Hmpp , sedih jaa bila nk cerita pasai org ygg kita syg akan pegi tinggalkn segala . terlalu sedih lagi apabila da 3thun lebih hidup bersama dalam satu bumbung ASMI . Nashreen and Fikri meemutuskn untuk ke skula berasrama penuh . yaaa , sbgai sahabat rapat bohonglaa klu airmata yg mahal ini tidak jatuh . erghh . tiada pengganti dan brharap tiada ssiapa yg bule mggnti . keriangan kami sbgai seorang kanak2 aktif kongsi bersama , ketawa bersama , perangai pelik bersama , dan nangeh baersama2 . tiada pngganti NASH , takkdakk . Bilikstudy akan jd suram jaa yg dulunya sebising ZOO bila hg p . jgn pernah lupakan HATI hg yg 1 lg kt sini ATHIFA AFFIN , aku rasa dya lah org paling terasa dgn suma dugaan nii . FIKRI  aku benci kenal hg , benci sebab hg akhirnya pergi tnggalkan kami suma . pedih gila . hg JAHAT . aku benci juga dpt baik2 dgn hg time p pdg besar rituh . hg kena engat KAEN BURUK and  SELIPAR jamban aku taw ? kenangan gelak tgther2 kita . setelah itu baru aku kenal erti sebuah PERSAHABATAN :( dan setiap prtemuan pasti ada perpisahan

Tuesday, February 1, 2011

kami anak malaysia :):)

it was saturday , hostel da buat lawatan naek trenn ke pdg besar>syokk terukk laa , penatt nk mati pasai dk gado tawar harga dgn oreng2 siam uhh . aku , atikah n dini bertiga sahaja olehkerana sahabat2 kuhh dk busy pa xtaw . yeah . berjalan dgn penuh semangat pegi membeli belah . haha . beli baju malaysia paling membanggaknn
. mmg hangatlahhh . meletupss . wahh , dini lagi brbangga apabila pnjual yg mmjual tue baik orgnya tersenyum lalu mnmpakkn gigi "PUTIHNYA" erkkk(sambungan) . nahhhh tengokk baju kami>syokk pakai bila malam , whee :) pink tue intrepremm

Lady Antebellum - Need You Now

Sahabat popular :)

well , semua orang ada kawan rite tak terkecuali aku . hidup bersahabat nieh full of meanings sedih+gila+gembira+masam+manis+sayang n saling perlu laa sng cakap . hah , tp kwn2 aku laen dari yg laen . korg apa taw ? hee , ada shetann , jhinn , hat potpet pasai gossip dan belambak lagi . start dgn hat paling shetan skli , DINI WALAWENG WALLAX . dya nie yg selalu berkepit , KAMI ? class skli , dorm sama , muka pusin sini nmpk dya , pusin sana punn nmpak dya , sumanya dgn dya laa . brg dya brg aku , brg aku , brg aku laa . sepp sikit . clear balikk . jahat , nakai , sakai sumalaa dya . tp aku sygg . Hah , Tepi2 , beri laluan pula kt story kwn aku hat next niehh , boooommmss , itu dya ATHIFA AFFIN . galll , aku nk tergelak fikir perangai dya nie lagi laa nakai gila . dyalaa manusia hat pling pelik yg aku SAYANGG . macik LALA , apa hat aku nk tulih nieh . blank . haa>sambung<dya nie mcm MAK kitaorg . dya akn bg advise ataupunn dikenali sbgai brainwash kt aku yg nakal nie . mcm2 aku kena n dya juga dk promote BLOG kt aku sbb diary sllu hilang . hhoo .THENGS macik . yeah , hat nie paling best . AQYLMA n YEYEN xknn dipisahknn klu gossip pasai tettt . haha . kami hebat sbb benci golongan yg sama , gossip , gossip n gossip . aku sygg dya SISISUMULAAA pliss , org pleng hebat klu berhujah kt aku . aku ganas gila kt dya . dya xlarat nk jaga . kesiann . bersaba yaa kakakss n da only one my pacik SUHAIL fakharuddin . sy sygg andalahh :)




ps : buat kwn2 kuh yg terhebat :NASHREEN WILLIAMS , ATIKAH KARINN, TASYA SHAH , FANN KARASS dan sumanya>aku syg kwn2 aku<

blog ohh blog

nope , akhirnya jadi kenyataan setelah potpetpotpet mulut aku nie kt YUNN , macik LALA n WALAWENG sebab xajak aku sekali buat suma benda semak nie . hahaha . aku sukaa tulih2 hat merepek sekurang2 kurangnya dapat hilangknn buhsen knn . haa , kenapa teringin nk buat suma nie ? first , all da things yg aku tulih sblum nie dalam diary hilang , hilang dan hilang , clumsy GILA . hmpp so aku tekad laaa utk taip jaaa lepas nie dan berharap xknn hilang da . ohh my mr.DABOO . rinduu gila tp gone . p letak mana punn xtaw suda . hmpp . haa , kebluran aku masih terserlah kt blog nie maybe masih baru . yeah . KORG ? mesti bantuu laaa oke , kanak-kanak kecil yg da maju guna blog . wahhh . itulaa akuu