Get your own Digital Clock

People :)

Thursday, November 17, 2011

YOU ,

Guys dont you know dalam dunia nie ada 15 orang sekurang kurangnya sayang kita . ramai kan kan ? so takpayah laa kalau broken heart amek keputusan bunuh diri ataupun telan pil buat super heroin boleh . please be strong wahai kaum hawa =.= huarg what a boring day harinie :] izyan nak merepek dengan kawan kawan lah , baru cuti sehari rasa macam dah sebulan tuuu . dini , wawa , atikah , honeybee , sry , geng senget , atin amanina , iedas , dayini , 4st and amzar jyeahh amzar i miss you too :) eh jiwang pulak teng tengahari izyan nie =.=

This sunday getting darker , darker and darker . traning for karnival bola jaring dekat TATAR . cena nak dapat great hollyday nieeeee . fheyyy izyan ? okay best jugak dan bersyukur sangat sangat terpilih wakil state untuk tournament nie dekat melaka . wohoooos cuti cutis p melako laa seminggu nie =) baru nak bajets putih balik cik izyan oih melepassssss lagikk . i will do my best laa untuk my fav sport nie , insyallah :) sekurangnya terlepas jugak rindu nak main lagi lagi dan lagi baguih gak kalau tak dok tidoq tambah lemak jaa dekat rumah . thankyou thankyou :)

Butterfacey , i missy yous sos muchess . bila nak boleh berkungfu fighting dengan pakhg balik . awatlaa izyan baru rindu mereka sekarang nie , dekat sekolah selalu buli , kacau , kungfu fighty laaa alahai izyan dah rindu mereka =.=  mereka mereka izyan rindu mereka :)

No comments:

Post a Comment