Get your own Digital Clock

People :)

Thursday, October 27, 2011

oh my oh :)

walawehhhhhh :)
eh eh oh hello . ibu ayah i want this , i want this and i want this . i want this this and this . okay bukan menipu tapi kisah benar : dah masuk 5 bulan takpakai hp . huargh . asyik rosak rosak dan hilang . okay takpayah pakai fone kan senang . berjanda laa izyan selama lebih 5 bulan tapi sekarang dah rasa keperluan fone tuu kembali setelah keluaran iphone 4s . waaaaaaa . meleleh air liur . taptaptap =.= bukan ibu taknak beli tap " kakak , kalau ada hp kerja bagi rosak jaa , ibu taktau apa masalahnya kann . so takpayah pakai fone pakai jaa tongkol kayu tuu kan senang " hmpppp . memang batul pun apa yang ibu cakap . bila ada masalah berderai hp mencium lantai . perkara biasa . dan suka campak fone p rata rata . contohnya jatuh bawah katil , dalam semak samun bilik , tertinggal dan bermacam macam badhabits izyan . kan dah berjanda . okay kali nie tekad kalau dapat iphone tuuu i akan jaga you baik baik sygg , i buat you mcm my daboo , my hubby and segalanya . janji takbuat perangai lama dah . okayokay . doakan izyan dapat iphonee tuu cepatcepat :) =.=


sebahagian fone yang telah hancuq di tangan izyan #sorrytaksengaja :
last punya fone izyan pakai sebelum berjanda , berkecai :)
same with this , hp for hariraya 2010 also berkecai tapi still function lagi :)
tahun 2009 punya cerita , kena curi also with my mp3 :)

TAKKISAH JANJI I dapat MY NEW ONE , kbai nak pecahkan tabung jom . setiap hp ada kenangan =.=

No comments:

Post a Comment