Get your own Digital Clock

People :)

Thursday, October 27, 2011

HEY tinggi :)

Hye peeps . i wish i wish i wish I WISH I WAS LITTLE BIT TALLER ! firstly , hampa perasan dak izyanhata nie sebenarnya rendah . who cares ? memang laa hampa takkisah . izyan kisah kott . 161 cm . tinggikah izyan ? memang taklaa kann . masalahnya bukan takbersyukur tapi jealous dengan ketinggian adik yang lebih banyak dah dari izyan . apa nieeeee jealousnya . dulu bukan main rendah siap kena pandang kalau nak tengok hang ummar hata , tapi sekrang hang yang tergelak tengok kakak pendek . hergh . kalau tinggi mesti nampak lebih handsome kann =.= oh jealousnya kat you olls yang tinggi tinggi tuu . secondly : 5 sebab kenapa izyanhata nie nak tinggi =)

1 : kalau tinggi boleh buli orang rendah kan , hampa takterfikir kaa =.=
2 : kalau tinggi mesti badan kuruih kankan , sebab seimbang . bila tinggi confem taknampak sangat gemukk
3 : kalau tinggi mesti senang nak jauhkan karier dalam netball , boleh jadi macam izyan syazana =.=
4 : kalau tinggi mesti hidup bahagia laaaa , senang cakap =.=
5 : lastly sebab jealous dengan ummar hata , sumpah jealous dia cepat tinggi =.=

Calcium ? okay petua gila gila punya dari orang orang tinggi "makan laa calcium izyan oi" . faveret tuh toksah dok kata apa , makan selalu jaa tingginya takjugak . grrrrr . "skeeping selalu laa sikit" . hah , niee agak malas sikit sebab banyak tenaga yang di perlukann tapi kekadang dok buat jugak . peluh dapat lahh . mana taksedih punnn kankan . misson imposible 2012 . nak capai tahap ketinggian dengan gagahnya . haha harap takgila lah mission nieeeee sebab bersungguh sungguh , muahaha :) 


one of my senior , izyan syazana . izyan farzana ponn nak tinggi macam dia jugakk :)


okay lompat , skills macam GD niee izyann:)

No comments:

Post a Comment