Get your own Digital Clock

People :)

Thursday, September 15, 2011

SINGLE =.=

hey peeps . i love the title very much . BEING SINGLE ? . no hal laa . siapa cakap orangs single macam saya takhappy ? siapa cakap hanya orangs couple wekwek jaa boleh gelak beso ? siapa cakap merek ini baaahagia ? who says ! who says ! tell me who says that =;= TAKK KOTT ! . haha

HAALLO perempuans . jom angkat geng "jual mahai" sekettt kan kan . says no to couple . ceehhh , saya cuba mengeluarkn fakta taaau . couple vs single ? for me both can be good but single is more adventurous and freedom . walaaaaawehh ! try tengok klu tak percaya :) being single would at times mean enjoying your own . takpayah dok fikir pasal "ehemehem" kan ? buang masa , tenaga and lettttrikk . single pun mesti takdo masalah nak lepak dengan family . datings dengan friends dan enjoy your lifeyy . kalau setakat cakap i love you , takberi makna apa apa sekadar cinta mohnyet dan takberi makna juga dia akan jadi hak kita okayy . come on girls think . think . think! 

LOVE VS CINTA MONYET ? memang taksalah nak bercintan lumrah hidup kan . NORMAL OKAY NORMAL . plus ! plus cint monyet waktu sekolah best jaa . haha , perasaaan semangat nak ke sekolah tuuu naik gilaa . kekadang baik juga tapi takperlu kot melebih sangat tepat lagi "OVER" biasa biasa sudah . baik fikir pasal masa depan walaupun kekadang merepek . bukan semua orangs terpulanglah :) saya bukan doktor cinta saya hanya mengeluarkan fakta :) renung dan selamat beramal :) PEAACE !

P/S : berusaha menjadi orang yang terbaik dan balasaanya juga yang terbaik =.=

xoxo
izyennhata <3

No comments:

Post a Comment