Get your own Digital Clock

People :)

Tuesday, May 17, 2011

huppybufday'CIKTUA'



assalamualaikum , nyahhh bersawang sudah blogkuu ini . sory sebab lama tak updated "chek busy gila 1 bulan lepas dengan training , traning dann training netball lagi *special utk suma gambar baby tanda mintakmaaf ok !
nope , sebelum terlupa izyann nak ucapkan tenghkiusmius kepada suma yang "mengewish" izyann pada 15 april lepas . waaaa , berderet-deret , bertimbun-timbun + berlambak-lambak melalui hp , fb , face to face*bukan riak cuma nak cakap anda mmg hangat laa ingat juga bufday saya .
*THANKYOUUU 
dengan "wish-wish" tuu , izyann sudah sedikit tak banyak ok sedar bahawa umur semakin meningkat senang cakap TUAA laa. haiyak kejap weyy da sweet16,
tapi cite-cite kegemaran izyann spt pocoyo , tom and jerrys , maskedriders , ben10 , teletubies dan banyak lagi tetap hots di hati okay ! zaman kanak2 punn takda yang berubah . hee


>for cikkiguu mahzan merangkap 'coach handball' makasih cikkiguu suprise rituh cake beso punyaa ,
 nyaris-nyaris airmata yang mahai nii nak meleleh . aduyaii >terkejutt :)


>ayah : yeaaa , jam baru  . selesa laaa untuk anak ayah yang lasak nii kann 'adidas for women' thanks dad:)


.assecerios 'chelsea' from wallaxs . FULL . dari kepala samapai tangan . haha *sukaa macikk oihh . thengkius:)




SOROTAN : 15 APRIL 1995 ,
terlahirnya izyan farzana binti norhata*version full* nak melihat dunia . anak kepada sweetcouple zaman agogo dulu iaitu 'hanisah bidin dan norhata shuib' anak puteri sulung dari 3 orang baby lain , izyann , m ummar(14) dann athira raisa(10) 
izyans dilahirkan di "hospital besar alorstar" . yeah , anak jati kedah bak hang . hee . dibesarkan di kualalumpur dan menetap di bandar tun razak selama 7 tahun . firstimes kenal pencil , buku , tulisan . baca-baca ini dan suma bab-bab sekolah di tadika jenis china "tadika twinkle-twinkle little star" . waaa , manyak cool+superb laaa waktu nii sebab ramai kawan-kawan chinaa . "chiwann" kawan baik masa kecik dulu . izyan's selalu buli dia sebab dia nii terlalu baik . haha "kesian hang chiwann oii' sorry :) selalu jalan p tadika sama-sama , berjiran lagi tuu , sumanya izyan's dan chhiwan's tp waktu kecikkemetot dulu laa . skrg kat mana laa hang chiwann ? da gemuk apakah kamu 8dulu mcm lidi jaa . hehe :)
ok ! sudah pasai chiwan's . next , pada tahun 2002 terpaksa berhijrah datang kembali pada kampung halaman kuu dari kl turunn kedah sebab my mummio kena transfer mai tang 'petronas ferterlizer , gurun nie dari twinstower klcc . waktu tuu izyan's baru 6 tahun so taktau lagi perasaan sedih atau apa2 laa kann melainkan babysisters waktu kecik "maksom" dia menangis jaa *tapi masa tuu aku takpaham pulak knpa org tua nii menangis . sekarangg izyan's rindu maksom :)  tahun lpas dia sudah kembali ke rahmatullah *al-fatihah*semoga roh mencucurih rahmat keatas "maksom" yaa :(


start , standard 1 until 6 izyan's bersekeloh di skhhd , guarchempedak *rumah baru dekat sini . panjang malas tulih *type . paham ? bagus kalau takpaham takpayah laa duk pahamm sebab ia sangat laa tidak penting . waktu sekulah rendah bff izyan's adalah yaya @ nur amira . haha . memang minah shopping laa dia nieh . mak oihh duit sikit-sikit nak keluar , bulehblah ! kalau buleh kasut wana biru , handbag punn wana tuu juga dan baju sumanya wana tuu habak hang , hehhehe . keakraban kami nie semakin kukuh lagi bile bapak dia kerja sekali dgn my mummio"petronas" nahh forfularr gila petronas harinieh dekat blog izyan's . hehhe . now , kami saling berhubung di fb jarang da nak jumpa sebab sekolah menengah jauh2 dia "BUDAK ASMA" kita brahimm jaa .. huhuu . start dari sekolah rendah juga laa izyan's involved dalam "netball" . darjah 6 da wakil kedah ke peringkat kebangsaan . alhamdullilah , berbaloi-baloi usaha budak kecik nie dulu :)


2008-menerima tawaran ke ibrahim's school . cooooollllll . sekolah nie meriah . ditadbir oleh guru-guru yang sangat hebat *stok puji sekolah sendiri , mampuih p , korang kisah ? hmmp . 2008-2010 : aku belajar dalam kelas 3a3 . kelas yang penuh dengan moonster tapi depa pandai2 walaupun banyak main *cayalaahh . pmr keputusann meletupss jugaa laaa depa . izyan's main byk sampai tinggai 5a's jaa :) syukur~ berusaha untuk spm +.+ 


now , 2011 . dalam kelas 4 science technical pulaa . pilih jurusan engineering 8sumpah cakap takberapa minat sangat tapi apakan dayaa " i will try my best bawa suma subject dia " superduper punya class , queen kami > PUAN MAHERAN > ohmann , cantik gilaaa > my bff walaweng wallaxs gila mcm nama dia juga <3 suma bersatu membentuk kelas wonderpets . haha wawa > atitejuu > macik dann suma hat hotss yang ceriakn hidup izyan's . makasihhh~
TAMATLAA KISAH SANG PUTERI HINNGA KE SEPARUH TAHUN 2011 , DAN MUNGKINN BERSAMBUNG :) SEE yuuu againn


all of lovee , 
izyennhataa










No comments:

Post a Comment